Voorspellende droom over 9/11 PDF Afdrukken E-mailadres

Chris Robinson, schoonmaker van beroep, woont ten noorden van Londen. Chris heeft een bijzonder talent: in zijn dromen voorspelt hij de toekomst. Zo voorspelde hij verschillende vliegtuigongelukken, IRA aanslagen, hij voorzag de ramp van de kerncentrale in Tsernobyl, Lockerbie en de moord op een bekend TV presentator. Dit leverde hem de titel Dreamdetective op.

Scotland Yard

Chris is nu ruim vijftig jaar oud. Op jonge leeftijd onderging hij een aantal hartoperaties en later een darmoperatie. Hij overleefde ook een ernstig auto-ongeluk.

Tot zijn 36e had hij een paar keer per jaar een voorspellende droom. Daarna kreeg hij steeds vaker voorspellende dromen en nu heeft hij bijna iedere nacht eentje. Chris Robinson wekt samen met Scotland Yard.

Voorspellende dromen wetenschappelijk onderzocht

Chris schrijft al zijn dromen gedetailleerd op en deze zijn onderzocht door professor Gary Schwartz van de Universiteit van Arizona. Een tijdlang vertelde Chris elke ochtend zijn dromen aan Schwartz. Van deze sessies zijn video-opnames gemaakt.

Op 11 augustus 2001 zei Chris tegen Schwartz: ik zou niet eens willen vertellen waar ik vannacht van droomde. Het was te vreselijk''. Toen Schwartz vroeg waarom zei Robinson: 'Omdat terroristen met vliegtuigen in de deze Twin Towers vliegen'.

Chris Robinson deed ook experimenten tijdens een TV talkshow met Richard and Judy. Richard en Judy brachten Chris geblinddoekt naar verschillende plaatsen die elke ochtend at random werden geselecteerd. De droom van Chris van de voorgaande nacht was dan al opgeborgen in een gesloten enveloppe.

Elke droom klopte precies

Zo werd Chris een keer naar de Tower Bridge in Londen gebracht. Zijn droom van die nacht ging over een brug met ramen bij een rivier. Ook andere details klopten precies.

Ook werd Chris tien keer naar een onbekende plaats gebracht. Schwartz was onder de indruk: 'ik stond versteld van zijn precisie. Hij gaf na elke nacht exacte informatie over de plek waar hij heen ging. Hij ging er zelfs mee door toen het experiment al was afgelopen.'

Chris Robinson voorspelde alle tien keren zonder uitzondering precies de plaats waar hij de volgende dag heen werd gebracht.

 

Meer over voorspellende dromen

 

 

© www.droomnet.nl