Nachtmerrie therapie programma PDF Afdrukken E-mailadres

Nachtmerries of angstdromen: een intense, soms verlammende angst en dan wakker schrikken op het meest beangstigende moment van de droom. Ook na het wakker worden kan de angst of frustratie soms nog even duren. 
Een kortdurende therapie is vaak succesvol: de nachtmerries stoppen of het aantal neemt sterk af. Een doelgerichte therapeutische aanpak garandeert dat je weer rustig kunt gaan slapen.


Diverse zorgverzekeraars vergoeden de behandeling. 
Overzicht van zorgverzekeraars die de behandeling (deels) vergoeden.


Kortdurend persoonlijk nachtmerrie therapie programma:
na intake en introductie van jouw persoonlijke therapeutische programma kunt je het programma telefonisch volgen.
Voor mensen die geloven dat verandering echt mogelijk is en die zelf actieve stappen willen zetten voor een ongestoorde nachtrust!

Hoe ziet het nachtmerrie programma eruit?
Je vult eerst de nachtmerrie-vragenlijst in die ik je toestuur.
Dan kom je naar Groningen voor twee consulten op één dag.

In het eerste gesprek zetten we alles op een rijtje: de oorzaken van je nachtmerries, nachtmerrie-thema’s en je leefsituatie. En vooral: wat zijn jóuw mogelijkheden en handvaten om je nachtmerries aan te pakken? Na dit gesprek verken je Groningen (een gezellige stad met veel mogelijkheden voor een lekkere lunch, een prachtig museum, leuke winkels, heerlijke parken). Ondertussen ontwikkel ik jouw persoonlijke therapeutisch programma.
In het tweede gesprek nemen samen jouw therapeutische programma door: wat ga je doen en waarom? Wat moeten we nog beter aan jouw situatie aanpassen? We kijken dan samen aandachtig naar een van je recente nachtmerries. Ook oefenen we droomvaardigheden.

En dan?
Over een periode van circa drie maanden heb je een aantal (3 - 4) telefonische consulten. Na elk telefonisch consult ontvang je per mail de vervolgstappen van je therapeutische programma.
Een enkele keer is er dan nog één gesprek in Groningen nodig, maar vaak is dat niet nodig.

Meer weten?
Bel (050 – 3188606) of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan kun je daarna rustig besluiten of deze aanpak je aanspreekt.
Lees hier verder voor meer info
NVPA

 

© www.droomnet.nl