Disclaimer & Copyright PDF Afdrukken E-mailadres

Disclaimer
Bij het samenstellen van de inhoud van deze website betracht droomnet.nl de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Desondanks kan het voorkomen dat informatie niet volledig is of onjuistheden bevat. Droomnet.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade ontstaan door het gebruik van de informatie die op deze website aangeboden wordt. Hetzelfde geldt voor informatie die via links op droomnet.nl naar andere websites toegankelijk is.

 

Privacy
Persoonlijke informatie die bezoekers van deze site aan droomnet.nl mailen, wordt niet ter beschikking gesteld aan derden. De informatie wordt uitsluitend gebruikt voor droominterpretatie en persoonlijke adviezen. Hetzelfde geldt voor informatie die bezoekers van Droomnet.nl tijdens een telefonisch consult meedelen.

 

Copyright
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ada de Boer is het niet toegestaan informatie en artikelen die gepubliceerd worden op Droomnet.nl op enigerlei wijze te verspreiden. Het intellectueel eigendom van informatie op Droomnet.nl ligt bij Ada de Boer of de betreffende auteurs die op Droomnet.nl publiceren.

 

© www.droomnet.nl