'Dromen' door Ada de Boer PDF Afdrukken E-mailadres

ImageMijn nieuwste boek verscheen in mei 2008 en de tweede druk in september 2008:

 

* Herinneren, betekenis, wat kun je er mee?

* Dromen over geboorte, dood en erotiek

* Bekenden en onbekenden in je dromen

Uitg: Spectrum

Een boek voor alle dromers

de enthousiaste dromer die alle dromen opschrijft en voor de af-en-toe dromer, of de dromer die eens een tijdlang zijn dromen goed wil volgen.

 

Vragen, concrete oefeningen en tips helpen je om je eigen dromen te begrijpen én om inzichten uit je dromen toe te passen op je leven overdag. Het biedt handvaten om meer richting aan je dromen te geven. Actuele wetenschappelijke 'weetjes' completeren het boek.

 

Een hoofdstuk is gewijd aan de intens beangstigende 'vals ontwakens' (dromen dat je wakker bent): wat is het en wat kun je er aan doen?
Zwangere vrouwen
en aanstaande vaders herkennen zich zeker in de specifieke droomthema's die in deze periode naar voren komen. Mensen die hun erotische dromen misschien liever niet willen vertellen, willen er misschien tóch wel eeens meer over weten.

Veel aandacht is er voor 'de onbekende ' in je droom. En maak ook kennis met de bondgenoot in je dromen: bijzondere droomfiguren die je in je dromen kunnen helpen, maar ook in je leven overdag.

 

'Dromen' is natuurlijk ook een boek om gewoon lekker te lezen en al lezende op ideeën over je eigen dromen te komen. Ik leg steeds een link tussen droomthema's hier-en-nu en de manier waarop droomuitleggers in andere culturen naar dromen kijken.

 

Recensie
Recensie2

BESTEL 'DROMEN' HIER

Spectrum, Utrecht, 2008

ISBN 90-274-6738-2

 

© www.droomnet.nl